Op het water

BOOTTOCHT Groningen centrum (10-15 PERSONEN) € 150 per uur

Een haven zonder boot is als een bar zonder drank; daarom hebben wij sinds kort ook de ‘borrelboot’ bij het Harbour Café in Groningen! Geniet op onze comfortabele boot van een rondvaart door de ‘Grunneger grachten’ Onze praam is geschikt voor 10 tot 15 personen en past onder alle bruggen door!

Wij overleggen graag over uw wensen en zullen ervoor zorgen dat uw boottocht een onvergetelijke ervaring wordt!

Maak je toch extra speciaal met de volgende toevoegingen:
-BBQ op de boot € 17,50 p.p.
-Bier & snacks op de boot € 12,50 p.p
-Wijn & hapjes op de boot € 15,00 p.p

SUPPEN GRONINGEN CENTRUM (10-40 PERSONEN) € 15 P.P.

Duur: 2 uur

Stand Up Paddling. Ee groot stabiel surfboard met een paddel. Iedereen kan het binnen een paar minuten. Het is gezond en leuk en de grachten van Groningen zijn er fantastisch voor! Paddel in 2 uur een rondje om de stad en zie Groningen als nooit te voren

 

Interesse? Bel 050-305 1080 Of stuur een email!

MET DE BAXBIERBOOT (10-15 PERSONEN) € 35 P.P.

Duur: 4 uur

Stap op in het centrum en vaar vanaf de Oosterhaven naar de Bax brouwerij. Tijdens deze tocht zie je de mooiste plekken van Groningen vanaf het water. Vaar tussen de woonboten door en aanschouw de Westerhaven, de Noorderhaven, het Groninger Museum en de Stadschouwburg. Krijg een rondleiding bij de beste brouwerij van Groningen waarbij natuurlijk een proeverij niet mag ontbreken.

Maak je toch extra speciaal met de volgende toevoegingen:
-BBQ op de boot € 17,50 p.p.
-Bier & snacks op de boot € 12,50 p.p
-Wijn & hapjes op de boot € 15,00 p.p

zEILTOCHT GRONINGEN  (20-39 PERSONEN) € 60 P.P.

Duur: halve dag

Vanuit de stad Groningen kunt u heel goed een korte zeil tocht ondernemen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Je zeilt mee op de Historische klipper Willem Jacob, gebouwd in 1889. Bovendeks geniet je van Stad en ommelaand, of help je mee met het zeilen. Benedendeks is een comfortabele lounge.  Het is een erg afwisselende tocht, u ziet erg mooi de overgang van Stad naar Ommelaand, en daarom erg leuk voor mensen die de stad nog niet kennen.

Krijg een introductie van de bemanning op de tocht. We varen via de Oosterhaven de stad, en als het mee zit kunnen we na de Berlagebrug al een zeiltje zetten. Aankomst bij de Slochtersluis. Hier schutten we door een schattig sluisje waar de Willem Jacob maar net in past naar het Slochterdiep. De tweede sluis brengt ons naar Meerstad. Hier zetten we zeil voor een actieve ronde zeilen. We schutten weer door de twee sluizen naar het Eemskanaal, onderweg serveren we lekkere borrelhapjes en een koud drankje. Na het passeren van de twee bruggen in de stad meren we weer aan bij het Harbourcafe in de Oosterhaven.